BE-BE roláda
Niekedy som si nevedel zákusok, ktorý sa nepečie ani predstaviť. Až kým som nespoznal tento. Je veľmi dobrý, jednoduchý a určite ho nepripečieš ;-)
Rozpočet
100 g masla
1 vajce
100 g práškového cukru
1 BB-puding
Plnka:
100 g práškového cukru
100 g masla
citrónová šťava
Príprava
Maslo, vajce cukor a pudingový prášok vymiešame, preložíme na dosku posypanú práškovým cukrom, rozvaľkáme, potrieme plnkou, opatrne zvinieme, zabalíme do mastného papiera alebo obalu a v chlade necháme stuhnúť.
Plnka: Cukor s maslom a citrónovou šťavou vymiešame do peny.
Poznámky
- V plnke môžeme citrónovú šťavu nahradiť inou esenciou (napr. aj rumovou, alebo priamo rumom ;-)
- Zákusok sa udržiava v chladničke, vyberá sa až tesne pred konzumáciou. Chlad je jeho kamarát.
[O mne]
[Foto]
[Haluze]
[NET]
[Šopa]
[Priatelia]